11/11/2010 Ενοριακή ενημέρωση

Την περασμένη εβδομάδα, 11-11-2010, υποδεχτήκαμε στον Ναό μας τον Αρχιεπίσκοπό μας κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ μέσα στα πλαίσια του συντονισμού των εφημερίων της Κ΄ Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας, ο οποίος μας εξέθεσε το όραμά του για το ποιμαντικό , κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα αυτά και δόθηκαν ανάλογες κατευθύνσεις για τη δράση και το έργο της εκκλησίας.     

 

Στις 23-11-2010 έγιναν τα εγκαίνια του κέντρου «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών απ’ όπου θα διανέμονται 10.000 μερίδες φαγητού σε φτωχούς ανθρώπους, αδιακρίτως χρώματος, φυλής ή θρησκεύματος και είχε μεγάλη απήχηση σε ολόκληρη την κοινωνία μας. 

 

Από την ενορία μας διανέμονται καθημερινά προς το παρόν 20 μερίδες φαγητού, καθώς και τρόφιμα σε φτωχούς πιστούς της Ενορίας μας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε όλους σας να ενημερώνετε τις κυρίες του φιλόπτωχου για συνανθρώπους μας, ενορίτες, που έχουν ανάγκη ώστε να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα για τις άγιες ημέρες που πλησιάζουν.

 

Παρακαλούμε να φέρετε τρόφιμα για το δέμα των πτωχών της ενορίας μας. Είναι σημαντική φιλανθρωπική κίνηση να σκεφτόμαστε τους αδύνατους αδελφούς μας ΟΧΙ ΜΟΝΟ τα Χριστούγεννα και το Πάσχα!

 

Παρακαλούμε όλους σας να ενισχύσετε τον ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ που αρχίζει σε λίγο από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την Ενορία μας καθώς και να πλαισιώσουν νέοι της ενορίας μας  τα ερανικά συνεργεία για την επιτυχία αυτού του ΕΡΑΝΟΥ ΑΓΑΠΗΣ.

 

Παρακαλούμε προμηθευτείτε από την Ερανική Επιτροπή μας ένα ημερολόγιο για ευλογία του σπιτιού σας του έτους 2011, ενισχύοντες κατ’ αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια της ερανικής επιτροπής για την εξόφληση του δανείου για την αγορά του ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ όπου στεγάζονται το «ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», «η ενοριακη νεανικη εστια», «Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ» κ.α.

 

Ανάβοντας ένα κεράκι προσφέρετε στην αγιότητα του Θεού «έλαιον ειρήνης, θυσίαν αινέσεως». Πρέπει να ενισχύουμε το παγκάριον του Ναού διότι δεν αποτελεί εμπόριο του Ναού, αλλά ο μόνος τρόπος για να έχουμε ανάλογους πόρους, ώστε να λειτουργεί ο δικός μας Ιερός Ναός, του οποίου οι επίτροποι  διαχειρίζονται άριστα τα έσοδα και τα έξοδά του για λογαριασμό σας. Ο Ιερός Ναός αποτελεί το κέντρο της ζωής μας! Ας το προσέξουμε αυτό ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό!

 

Διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Πρωτ. Σταύρος Ν. Γούλας

Ιερός Ναός Ανακοινώσεις 11/11/2010 Ενοριακή ενημέρωση